Bij een binnenmeer in de buurt liggen tijdens de zomerdagen altijd wel wat mensen langs het water. Het is er niet druk en een enkeling zoals ik ligt er naakt. Hier en daar staat er een boom of struik zodat je wat privacy hebt.

Terwijl ik in het gras aan het water lig zie ik een eindje verderop een auto stoppen. De weg ligt een meter of 80 van het water en je kan iedereen aan zien komen. Er stapt een meid uit, ze pakt haar spullen en loopt richting het water. Ik zie dat ze langs het water over het gras mijn kant op loopt. Ik krijg het al helemaal warm van binnen en begin snel aan mijn lul te trekken tot die helemaal stijf. Als ze bijna bij mij is ga ik op mijn handdoek richting haar liggen, ik trek m’n voorhuid helemaal terug en doe alsof ik slaap. Ik lig wat beschut achter een struik en als ze er voorbij komt lopen schrikt ze als ze m’n stijve ziet. Ze loopt met een boogje om me heen terwijl ze nog een paar keer naar m’n lul kijkt en gaat vervolgens een meter of 8 verderop liggen achter een struik die half in het water staat.

Als ze even later in haar bikini het water in gaat om te zwemmen ga ik ook het water in. Voordat ik ga zwemmen blijf ik eerst een tijdje tot aan m’n knieën in het water staan zodat ze m’n lul kan zien waar ze ook een aantal keer naar kijkt.
Later die middag gaat ze nog 2 keer het water in waarop ik weer hetzelfde doe.

Aan het einde van de middag gaat ze weg. Als ze langsloopt geeft ze een vriendelijke blik en groeten we elkaar. We raken dan toch nog zo’n 10 minuten in gesprek voordat ze weg gaat.

3 dagen later is het weer zo warm en terwijl ik naakt aan het binnenmeer lig zie ik ze weer aan komen rijden. Vervolgens komt ze weer mijn kant op lopen en als ze voorbij het struikje komt zijn we allebei aangenaam verrast. We groeten elkaar en ze vraagt of ze naast me mag komen zitten. Ze is erg gezellig en ziet er best goed uit. Zelf heeft ze geen behoefte om naakt te zijn maar vind het niet erg dat ik dat wel ben.

Als we een tijdje zitten te kletsen merk ik dat er voorvocht uit m’n lul begint te komen en ik een erectie begin te krijgen. Ik doe m’n knieën omhoog en hoop dat ze het niet ziet. Ze giechelt een beetje en weet goed wat er aan de hand is als ze mij zo ongemakkelijk ziet zitten met een inmiddels harde stijve lul. “Gaat het?!” vraagt ze met een glimlach. “Ja, ik kan er niks aan doen” zeg ik met een zenuwachtige stem. Ze zegt: “Dat geeft toch niet, ik heb hem toch al eerder gezien”, duidend op de confrontatie van 3 dagen eerder. Ik loop knalrood aan en we moeten er samen om lachen.
Langzaam strek ik mijn benen weer en zit met m’n stijve lul in het zicht naast haar. Ze kijkt ernaar en met haar vingertop begint ze over m’n eikel te wrijven die blinkt van het vocht en gedeeltelijk zichtbaar is. “Ik help je wel even” zegt ze, en begint me zachtjes af te trekken. Terwijl ik achterover leun en zij aan mijn pik trekt duurt het niet lang voordat ik klaarkom. Flinke scheuten sperma komen op haar hand en mijn buik terecht. Het is echt heerlijk om zo klaar te komen en grappig om te zien dat haar hele hand onder zit.
“En nu gaan we zwemmen!” roept ze vrolijk. Met haar hand vol sperma en mijn buik met zaad gaan we samen het water in. Als we even later op de kant verder praten maakt ze verder geen avances en vond het alleen leuk om even aan m’n pik te trekken.

Aan het einde van de middag vraag ik of we elkaar nog een keer zien. “Als het weer mooi weer is” lacht ze. We wisselen geen nummers uit en laten het net als de vorige keer aan het toeval over.
De rest van de zomer is het alleen maar slecht weer geweest en ik heb haar nooit meer terug gezien. Tot op de dag van vandaag kan ik wel janken maar ben haar heel dankbaar voor deze leuke ervaring.

Laat even weten wat je van het verhaal vond, ik vind het leuk om een reactie te ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *