Zaterdagmiddag, ik reed naar de garage toe om mijn auto op te halen die ik ’s morgens had weg gebracht voor een onderhoudsbeurt. In het voorbij rijden van de showroom ving ik een glimp op van een dame in een leuk jurkje. Ik haastte mij naar binnen naar de receptie, maar in geen velden of wegen was de dame in het jurkje te bekennen. Aan de receptie kreeg ik door dat het nog een klein kwartiertje tot 20 minuten kon duren eer mijn auto klaar was. Ik accepteerde dit, retourneerde de huurauto en wilde eigenlijk auto’s gaan kijken toen vanaf het toilet de dame in het jurkje kwam aangelopen. Ze zag er echt goed uit van zo dichtbij en ze ging richting de wachtkamer van de receptie. Kennelijk had ze ook haar auto weg gebracht voor onderhoud. Ik besloot om het kijken naar auto’s maar even uit te stellen en mij ook in de wachtkamer te voegen. De dame ging aan een lange ovale tafel zitten en bladerde door een boekje.

Ik stelde mij op aan de korte kant van de tafel en deed of ik ook een boekje zat te lezen. Na enige tijd zag ik tot mijn verbazing dat ze haar (vrouwelijke) positie met de benen over elkaar, veranderde tot beide benen naast elkaar met een toch ietwat ruime inkijk. Helaas vanaf de plaats waar ik zat kon ik niet in of onder haar rokje kijken. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en mij aan de andere zijde van de tafel, recht tegenover haar te settelen. Als excuus gebruikte ik de krant, want op de korte kant van de tafel was geen ruimte om een krant te lezen. Vervolgens wilde ik mijn schoenveter als smoes gebruiken om eens te bukken onder de tafel en te kijken, helaas maar waar droeg ik instappers zonder sokken. Nou ja een keer friemelen onder de tafel aan mijn voet kan geen kwaad. Ik schoof mijn stoel naar achter en dook onder de tafel om eens aan mijn schoen te rommelen. De dame in kwestie reageerde direct door haar benen weer te kruizen, dit was dus een té opvallende beweging. Ik schoof mijn stoel weer naar voren, iets minder ver dit maal en ging weer zogenaamd de krant lezen. Mijn mobieltje piepte, ik kreeg een sms binnen en hield mijn mobieltje onder de tafel op schoot om deze te lezen. Tegelijkertijd dat ik een super idee kreeg stond mijn buurman, 2 stoelen verder, op want zijn auto was klaar. Dit was exact wat ik nodig had om mijn snode plannen uit te voeren. Ik zette de digitale camera van mij telefoon aan en probeerde of ik erop kon zien vanuit de positie waarin ik zat. Helaas was het niet mogelijk om via deze hoek op het scherm te kijken en niet op te vallen voor de dame aan de andere kant van de tafel. Ik besloot gewoon elke keer een foto te nemen. Ik begon met mijn telefoon te rommelen en zette de sluitertoon uit. Gelukt, net op moment dat ik de op de telefoon en foto wilde maken zag ik dat de dame anders ging zitten. Ik waagde mijn geluk en knipte de foto. En inderdaad het resultaat mocht er zijn, ik had een foto geknipt en de dame haar moderne hoog gehakte schoenen stonden weer naast elkaar op de grond op enige afstand van elkaar. Dat was ook niet zo moeilijk want dat was het enige wat erop stond. Het waren van die sexy open hoge haken met een zo’n doorlopende hak uit 1 stuk van voor naar achter. In mijn enthousiasme had ik een beetje te schuin gefotografeert, het waren sexy schoenen maar het was eigenlijk niet geheel waar ik naar op uit was geweest.

Ik verwijderde de foto en probeerde het opnieuw, ditmaal met succes. Echter de ruimte tussen ons aan die ovale tafel was toch best groot en hoewel de camera toch 2.0 megapixel kwaliteit had, was het resultaat op mijn kleine schermpje een beetje magertjes. Ik zag haar beide knieen en haar rokje, maar het resultaat was nog niet wat ik wilde. Ik probeerde het nog eens en nog eens, allemaal het zelfde resultaat. Ik wilde net de zoom functie van de camera aan zetten toen de dame wederom schuifelde op haar stoel, ik keek haar aan, ze keek me recht in het gezicht aan en lachte me vriendelijk toe. Enfin, met ingezoomde camera stand beproefde ik mijn geluk nogmaals. Wow, wat een resultaat, maar helaas waren haar benen niet ver genoeg van elkaar om überhaupt te kunnen zien of ze een slip aan had. Ik kon redelijk ver naar binnen gluren maar nog net niet ver genoeg. Op dat moment stond de dame op en liep weg uit de wachtkamer. Ik verbaasde me over deze actie omdat er nog niemand was geweest om te zeggen dat haar auto klaar was. Al balende zette ik mijn camera uit en beantwoorde de sms die ik binnen had gehad. Na ongeveer een minuut of 2 kwam ze terug de wachtkamer ingelopen, tapte een glaasje water en ging weer recht tegenover me zitten. Ze zat nog geen 5 seconden of mijn telefoon piepte weer dat er een sms binnen was gekomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *